Dags igen

Okej. Bloggandet har kommit ikapp mig.
Jag tycker om att skriva, så naturligtvis har det varit tråkigt att inte ha gjort det på ett tag.
Men nu tänkte jag ta mig i kragen. Igen.

Jag tänker skriva en vardaglig blogg, precis som jag har gjort förr. Den kommer vara precis likadan!
Med ironi, allvar, skratt, tårar, skämt, kärlek, trötthet, fest och somsagt VARDAG!
Ingen rolig skvaller blogg, men heller ingen seriös tråk blogg. Ni som vill läsa om mitt liv i Torsby, om mina & mina vänners alla upptåg & om slitsamma träningar  - LÄS! läs för glatta livet!
Jag struntar helt i om ni kommenterar eller ej, och jag struntar helt i om det är en endaste person som läser min blogg eller om det är ett helt dussin.
Jag skriver för min egen skull, för att kunna gå tillbaks och läsa om varadagen på skid 2006-2010. Bästa åren i mitt liv hittils! Jag kommer ju vara så glad att jag har dessa åren nerskrivna.

Så, jag hoppas ni som läst tidigare fortsätter att läsa. Och ta gärna allt som skrivs med en nypa salt.
När jag för trettioelvte gången skriver om hur trött jag är, så ÄR jag säkert förbannat trött, men jag är inte förlamad & sjuk. (snarare gnällig.)
Och när jag skriver att jag har raggat killar hela natten, så har jag säkert försökt MEN det betyder inte att dom står på led utanför min port..  eller att jag har varit vaken hela natten för det..

Jag tycker själv att jag är ganska "trist" när jag skriver. Men ibland kanske jag bjuder på mig själv och mitt liv lite för mycket istället. Det är typiskt mig kanske?! Ibland får ni bara förrätten medan ni ibland kan få smaska upp hela desserten!
Ska vi släppa detta allvar nu kanske? Detta kännetecknar väl verkligen inte mitt bloggande?! Men jag var bara tvungen att skriva ner detta. Ett viktigt första inlägg i min nya blogg.

NU; är det höst. Det betyder att det är så mycket vardag det kan bli, så mycket träning det kan bli och så mycket ointressant bloggande det kan bli. Men..
... i will give it a try!



Nej det var inte höst när det här kortet togs nej..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0