helvete

Mamma & pappa ala Larsson Lif har varit nere i Torsby och hjälpt oss flytta.
Det här känns nästan värre än själva studenten. Nu är inget där nere mitt längre, jag är ingen av "er torsbybor" längre och jag kommer kanske aldrig mer bli det heller. Jag lämnar Torsby med massor av fina minnen.. men just nu är det bara helt tomt. Jag vill så gärna att allt ska vara som förrut! Vi har haft det fantastiskt bra VARENDA dag. Alla självklara timmar, minuter, sekunder med er!!!!  

Jag har bott och haft en helt sjuk sambotid tillsammans med den bästa människan som finns i hela världen, jag har haft mina finaste tjejer runt om mig nästan dygnet runt, skidskyttegänget, skidfyran, alla torsbybor, faktoriet, toria, idet, skid, järnvägsggatan, quickly, la strada, aspen, valberget, stjerneskolan, hovfjället....

det kommer alltid vara med ett leende jag återvänder till värmland & till torsby!

utan tvekan den bästa tiden i mitt liv.



stärkande i fjällen?!

tjenahopp

sitter i hörnet i den vinröda soffan som pryder större delen av vårat allrum här i stugan.
har emma till höger om mig. hon blandar återhämtningsdryck. men nejdå, hon har inte blivit nyttig.
vi har nyss handlat godis (läs hon) och hon ska snart påbörja kladdkakan vi ska ha till efterrätt.
(läs hon är sockerberoende)

men vi tränar faktiskt också. rätt så mycket dessutom! idag hade vi i och för sig bara ett pass. men det kändes i armarna efter lite drygt tre timmars stakning.
är tänkt att det är en återhämtningsdag idag. för sen blire hårt igen fram till lördag lunch då lägret slutar.

om vi har det bra? ja det har vi! det är otroligt gött med träningssällskap, klockan tickar på betydligt fortare. och det är otroligt gött att låta vilan infinna sig mellan passen.. då vi fastnar i våra böcker. vi läser så fort vi får tid.. haha..
och när vi inte orkar läsa så sover vi lite. sen äter vi i mellan åt också. ni hör ju själva, den här vilan är inte att leka med.. ;)

hade ett ruggigt oväder här igår. asfalten har försvunnit på vissa delar och halva bron försvann. alla låg vaken och trodde åskan skulle ta oss.. utom jag, som hade fönstret öppet till och med. jag sov som en björn.

ikväll blir det kvällsaktivitet. stuga 508 kommer med all sannolikhet gå hem som segrande lag ikväll...!


idre-läger nästa!

för tio minuter sedan så började en veckas hårt idre-läger.
själv ligger jag i soffan hemma och läser deckare.
men förmodligen kan jag sluta upp till gänget redan imorgon. vi hoppas på det!

egentligen kom denna släng av sjukdom rätt "väntat". i alla fall nu i efterhand. jag var så jäklarns sliten och trött när jag i torsdags gjorde mitt sista pass att jag bara ville falla ihop och sova resten av eftermiddagen & kvällen. ändå stretade jag emot som ett litet barn och vägrade somna för natten redan vid åtta (fast jag inte ville något hellre).

jaja. kroppen behöver/behövde vila. huvudet också. det är inte förrän idag som jag känner mig riktigt sugen att åka på läger! och det är verkligen ett tecken på att det varit en sliten kathrine. jag som älskar läger egentligen.
men idag somsagt så längtar jag verkligen. nu börjar jag bli redo att pressa kropp & knopp på nytt igen. vilodagarna har tagit ut sin rätt och varit otroligt välbehövliga! :)


igår hade vi middag med delar av släkten. som vanligt så finns det inte ord för hur roligt & trevligt vi hade det.
jag tycker om er mest av allt!



bjussar på en ej tillhörande bild. från bröllopsfesten i ockelbo den 19 juni :)


flyttKALAS

tjääääna

fan vilken bra sommar vi har än så länge. varmt & gött. ingen kan klaga!

har varit i torsby igår-idag och flyttstädat lite. INTE roligt nånstans!
hunnit upp för tosseberg ett par svängar också, tre för att vara exakt.
20% lutning och frrruktansvärt tungt att skejta dessa 2 kilometer.
men rent träningsmässigt är det kanon!

 jag har bland annat hunnit med ockelbo marknad sen jag skrev sist också.
det var trevligt. även om det inte var riktigt lika roligt som föregående år.
vet inte hur det kom sig?
men vi hade det både mysigt, trevligt & roligt vi tjejer! jag ser er sällan men varje gång jag umgås med er önskar jag att det kunde ske oftare! :)

annars då?
jag, åsa & marie planerar våran gemensamma 20-års fest! det är lättare sagt än gjort kan jag lova! inbjudningar som ska ut till alla, hitta adresser, planera underhållning, göra alla nöjda, sätta en gräns till huuur många vi faktiskt kan bjuda osv osv.
men det är ju egentligen rätt roligt också! och den planering vi har framför oss kommer bli riktigt rikigt rolig!

 
sista träningsdagen imorgon. sen har jag vila två dagar innan lägret drar igång på söndag! tänkte spendera någon dag i stugan. bara göra ingenting. träffa tjejerna igen om det hinns med. + ha en sen studentbjudning med delar av släkten. 
så sen blir det nog härligt att åka iväg på läger och föras in i en träna-äta-sova fas några dagar.. slippa tänka på annat och bara umgås med lika trötta o möra personer ;)




jag o mickis under ockelbo markndas roligaste minut?!
skulle skölja av fötterna i ellinors dusch, slutade med väggarna på deras nya avancerade dusch sprutade ner oss från topp till tå.. HELT omöjlig att få stopp på....haha..
JAAA - det VAR roligt!!!!!


RSS 2.0