dålig uppdatering

ledsen för det! men jag hinner helt enkelt inte.
skolan ligger fortfarande och gnager mig i tårna(?) och det känns som en halv evighet innan studenten är HÄR.
men så fel jag kan ha, för den är ju faktiskt här bara om några dagar. 
gör mitt sista plugg den här veckan/helgen.. SEN börjar det! vi har fullspäckade dagar och nätter framför oss, ett schema utan dess like! skid 4:or.. det kommer bli feeeettt ;)

  
nu väntar (onsdag, vad annars?) after work på faktoriet! :)







försöker njuta. av varenda sekund. som är kvar. med ER.

?





mitt fel


vart har du varit hela mitt liv?

fått en återförening med joshua radin. en liten paus i vinter, men nu är vi på't igen :)

det spöregnar i torsby idag. vi har bara fått smaka på sommarvärmen en dag. den här lilla hålan är snål på finväder alltså!
jaja. kommer det lagomt till studenten är jag nöjd!

efter en lugn förmiddag väntar en lite fartigare eftermiddag. och ikväll blir det brudhäng.. skräll..!
after work på faktoriet kanske, va där i onsdags, dagen med finväder, och de va riktigt mys!
resten av kvällen.. ? ..blir lugnt i alla fall.

pusshejleverpastej




broccoli? jäärna!

länge sen det kom en riktig uppdatering här. sorry.
dagarna ramlar liksom på alldeles FÖR fort just nu... nu är den här veckan också slut, nu tar jag helg och jag tycker nästan bara det känns gruvsamt! okej okej, jag längtar så jag kan dö efter både studenten & studentveckan.. men som vi alla vet så är det den där längtan och att ha allt framför sig som faktiskt är bäst!
så slow it down lite nu va.

igår tog jag en oplanerad vilodag. jag vaknade och kände igen att något inte stämde i kropp & knopp. jag blir varken sjuk eller frisk känns det som. återhämtningen är inte som den ska och.. jag får liksom ingen ordning på mitt liv. så efter lite prover på vårdcentralen så fick jag tillslut en förklaring, eller åtminstone en bidragande orsak, vilket var dåliga blodvärden. så nu blir det inga fartpass på ett tag.
känns bra att få ordning på detta nu, så det inte ska påverka mig nästa säsong.


blir kvar i tby i helgen. hoppas på fint väder. grilla och njuta med mina underbara vänner! som jag INTE vill skiljas ifrån... !


och för att inte glömma, idag fyller min faster & typ världens bästa människa på denna jord år. puss loveyou!

...



tuff dag.


söndag

men igår var det lördag. och den slutade ju faktiskt riktigt bra!
var tröttast, men som tur är så gjorde tjejerna mig pigga så fort vi drog igång!
käkade ute och det var mys att kunna sitta ute i solen även fast klockan var typ åtta.. sommaren kanske kommer i år trots allt!!?
faktoriet igår va ... konstigt. de va mycket folk, många man inte sett på länge.. borde ha varit hur skoj som helst. men de vare inte? kändes som att alla tyckte likadant? alla försökte göra det kul, men det gick liksom inte. i alla fall inte så kul som det brukar kunna va.. haha.. eller så var det bara jag som kände så :b


idag har jag vilodag. gick till sara och hämtade bilen i förmiddags. slutade med att vi alla hamnade på la strada.
det kommer jag sakna till hösten... att även om festen (och efterfesten) tar slut, så ses man mycket troligt på, juste, la strada dagen efter :) hehe... 

nu ska jag fortsätta min söndagsvila. ikväll blire hockeynight at mary's place. sweeet


kan inte göra annat än känna avsky

plantsättning hela dagen. regnade om vart annat.
som tur var så va det rätt många med. så det gick rätt fort ändå.. eller ja.. det vettefan.. åkte 07 va hemma 15? fort var väl att ta i alla fall.. 
alla jobbar liksom på i sin egna lilla värld. huller om buller på hela hygget. inte sådär att man garvar och pratar sönder varandra. vet inte varför , vore ju tusen gånger roligare. men depressionen är väl på ingång hos alla...
fika & lunch är höjdpunkterna. spelar ingen roll om man har en evighet till bilarna, när de är fikatime visar alla älgklivs-takter.

sedan direkt ut på A2-pass. som tur var så va de inte så jäklarns långt, så det gick rätt så fort ändå.

och NU TILL NÅGOT UNDERBART: vi har ingen plantsättning imorgon!!!!!!!!!!! 

nu ska jag vila en snabbis, ikväll blire först hos Saris med brudarna.. sedan faktoriet en sväng!
tror det kan bli riktigt greejt kväll faktiskt!!

enough

för någon vecka sedan hade vi kvällsfika-date hos emmelie. inget ovanligt med det och inge ovanligt att vi skvallrar om allt & alla heller. men som vanligt såhär års rullade vi in på studentspåret, och vad skall vi göra sen!
vi var alla eniga om EN sak: vi flyttar inte hem.
av alla oss så är det bara emmelie som bor hemma fortfarande, hon är den enda riktiga torsbybon så att säga. så klart det blir svårt för henne att förstå våran lilla så eniga diskussion. där hemma har dom sina roller, sina gemensamma regler osv. men vi andra var helt på det klara med att vi på något sätt växt ifrån vårat riktigt hem. under dessa fyra år har vi börjat leva våra egna liv, vilket innebär att vi har en egen stil, en egen planering, egna "regler" & en egen vardag.

det är underbart att längta hem. (vilket jag gör väldigt ofta!) men att sedan komma hem...  det är underbart ett tag. låter nästan lite sorgligt, men jag antar det är mänskligt?! annars skulle väl människor bo kvar hemma i all framtid.

ni fattar när ni varit hemifrån i minst tre fyra år. jag lovar.


om att 'DEN FÖRLORAR SOM GER UPP'

idag började vi med löpning på löparbanan - fint väder, hög musik och andra springade fyror gjorde denna afrika-morgon helt OK! sedan upp på cykeln och ut på ett långpass.
såklart hittade jag & åsa på vägar vi aldrig varit på tidigare, och vi trampade på i bra fart boooort över. sen vare dags att vända hem.... jag hade känt sedan i måndags att denna uppstart av träningen inte var att leka med. kroppen var i chock av att byta ut noll träningstimmar till "många" på bara några dagar. i alla fall, när vi väl vände hemåt så bokstavligen dog jag. okej, det gjorde jag inte. men att "gå tom" har fått en helt annan innebörd.
cirkus 15 kilometer hem, inte så långt på en cykel och en asfaltsväg. men jag trodde aldrig det skulle gå! fanns inte i min värld...... jag var så jävla död.

men vet ni, jag kom hem! även fast jag inte knappt kunde cykla hela vägen, fick stanna efter fem meter, gick som ett fyllo och fick hänga mig över styret (DRAMA DRAMA!). så kom jag hem. och jag kom upp för trappan (!) in i lägenheten. finns det något bättre än att vinna över sig själv en sådan här gång!!!!

man kan köra sig tom mentalt i huvudet (och magen) många gånger. men att hela kroppen ska protestera genom en total vägg har jag aldrig varit med om. även om jag gav allt jag hade så gick det liksom inte att åka fortare än vad jag gjorde. fanns ingen som helst kraft. det är skillnad att känna sig svag och att verkligen  vara det!
i efterhand så ser man det ändå lite positivt, som en lärdom. jag vet tills nästa gång vart gränsen går. samt att jag vet hur kroppen reagerar när det tar stopp på riktigt - den lägger av! man varken svimmar eller dör, men man blir väldigt väldigt trött! och som åsa sa idag; tänk på att det som inte dödar det härdar! - mm jag gör det, sa jag.. och på att den förlorar som ger upp. 



dagens vinnare! :) (dock inte mot åsa och matilda kanske..he he!)
menJAG VANN!!!



... When it gets tough, you got to fight some more!


Orientering! :)

andra passet idag blev orientering, var jobbigt och riktigt roligt faktiskt! och mitt knä höll. det var roligast av allt! igår kände jag av mitt så kallade "löparknä" IGEN... inte särskilt skoj att göra det i början av maj..
men idag lindade jag in både fot och knä (samt insmord med en halv burk tigerbalsam) - och det fungerade! fick ta det lite lugnt nedför och inte släppa på med all vikt på knäet.. men annars kunde jag springa som vanlígt! JIHO!

imorgon är det afrika-dag.. ska springa några varv på löparbanan och samla in pengar för varje varv, typ. som sedan skickas till afrika! fint syfte men aningen drygt känns det faktiskt. he he.
är väl klar vid 10.00 kanske.. och inte förrän DÅ kan vi påbörja vårat långpass på cykeln.
.. vilket betyder att man kommer bli vääldans hungrig innan man väl får äta lunch..

.. haha, ja ni.. nu fick ni ett inlägg med mina äkta skid- & vardagsproblem :)

nu ska jag göra något impulsivt och läskigt. kanske kommer jag ångra mig.
men skit samma, nu gör jag det! en ledtråd, en svår en.... brunett e hett ;)


ljusare

fint väder idag. det var på tiden! och imorgon kommer rhodos-gänget hem, det var också på tiden!
nu kommer nästa slag, alla galna pics man kommer få se och alla roliga berättelser man kommer få höra..
aja, det ska i alla fall bli lite roligt att dom kommer hem ;) he he he

träningen rullar fint.

nu måste jag rulla in i duschen och ner på skolan för lunch, brådis blev de..
BYE!


hell YEAH-weekend !

vilken superduperkanonjättetoppen bra helg jag har haft!
jag har shoppat, andats havsluft, ätit hotellfrukost, ätit goda middagar, sovit skööönt, träffat personer jag inte sett på länge & framför allt så har jag spenderat tid med världens bästa pappa!
kände lite "ångest" när jag, maja & tuva satt på Harrys med våra pappor och käkade middag i fredags kväll... kändes som förrut. när jag var liten och var med papi på sånna här helger var o varannan helg..  nu är jag liksom stor.. och kan aldrig vara med längre.
kort & gott - jag saknar det.


väl hemma har jag kört ett styrkepass. kändes bra.. nu är jag på gång.. sjukt sprallig av att veta att en riktig träningsvecka (äntligen) ligger framför mig!!

nu blire middag som min lilla sambo kockat ihop.. o så blire hockey , puss på er!



dädy


see you when you see me

det börjar lätta nu:) inte lika less som igår. så länge jag inte tänker på vad dom. gör. just. nu. , så gåre bra!

jag har roliga dagar som väntar mig nu.
och på måndag börjar jag gå på schema igen, jippi. vad göötttt. trodde det skulle bli redan denna vecka, men så har det inte blivit. aja, på måndag - då kör vi!!!  jäkla taggad inför ett nytt träningsår!

men innan det blir måndag ska jag ha en härlig helg framför mig. helgen börjar redan imorgon bitti för mig. 
då åker jag på en minimini-weekend med en person som jag tycker väldigt mycket om! en person som är av det manliga könet och som jag längtar efter väldigt mycket :)
nu blev ni nyfikna va?! ni kanske får höra efter helgen... he he he.
på lördagkväll är jag dock tillbaks, så då blire 60-års kalas!

nu måste jag packa & se på halv åtta hos mig!


 kräft-arm..?!


d o w n







nu sitter de andra påväg till rhodos. som en avslutning på fyra fantastiska år.
i en vecka ska de inte göra något annat än umgås med varandra. ett minne för livet.


vad fan tänkte vi med? varför varför varför sitter vi här?
kan inte tänka på resan längre. fixare inte. utan att överdriva det största misstaget jag har gjort.
sjukt ledsen, arg & irriterad på mig själv.

Oskulder till salu

sitter och pluggar. försöker mig på ett svenska tal.. inte så jädrans lätt.
det är en av våra sista uppgifter i svenskaC och jag gissar att det är rätt så viktigt att göra det bra.
HM.. har haft så himla svårt att komma på ett bra ämne. 
men nu har jag faktiskt påbörjat ett... japp, ni läste rätt - Oskulder till salu!
det absolut (enda) sämsta med Thailand var all jäkla västerländsk sexhandel..det var PINSAMT så mycket svenska & norska gubbar det var med små thailflickor i handen.
gaah, jag kunde inte sluta kolla. jag ville kolla, ville glo så äckelgubbarna skulle skämmas.

mjo då.. här har vi nog ett hett ämne.. visst ska jag väl kunna skapa ett "övertygande" tal om detta?

annars är jag klar med redovisningsuppgifterna både på esteten & på specialidrotten.
imorgon får vi tillbaks filosofiprovet. hoppas det gick så bra som det kändes!

mycket skola börjar bli lite mindre skola.


ikväll äre avslutning med klubben, bowling & tacos (:


......




lika barn leka bäst

tror ni inte rhodos-resan blev uppskjuten? på grund av strejk i grekland!
haha.. lite roligt äre faktiskt! 

mamma börjar planera studenten och allt runt i kring..
jag kan liksom inte "ta på" studentens innebörd. har inte fatta att slutet är nära.. men ibland så får jag små "aha" upplevelser, bara sådär. insikten smyger sig liksom på.. AHH jag får ont i hela mig. känns som att jag kommer gå sönder den dagen då allt tar slut. den 12:e juni vaknar vi upp och förmodligen är det inte förrän då vi inser... att det VI haft aldrig kommer tillbaks. FY fan. dagen efter studenten kommer vara förjävlig. kan inte se den framför mig. tänk er att ta ALLT i erat liv så självklart som vi har gjort.. eller vi har tagit varandra så självklart.. levt som en familj.. skrattat & gråtit och ALLLLLT... alla läger.. alla kalla dagar i elljusspåren och alla myskvällar.. alla gånger på morgonstyrkan och alla samlingar innan träningarna.. alla skratt åt killarnas sämsta humor och alla bilturer på tby! ALLT! 



och ja.. allt har sin tid - men jag hatar det så mycket



THE BEEST


omfg

sov 15 timmar och vaknade med huvudvärk

nu ska jag börja prioritera om. fungerar liksom inte att plugga halva nätterna, festa andra halvan, sen hinna med allt & alla på dagarna .. typ
framför allt så är det inte jag. jag impas på dom som pallar utgång var och varannan helg, men jag fixar det inte. haha.. undra hur studentveckan ska gå?! ;P

idag har vi planerat balen.
kommer bli superbra! förra året, med 90-gänget, är svårslaget.. var lätt den roligaste dagen, kvällen & natten jag kan minnas jag haft! shit pommfritt på det!!!
 
ikväll ska vi ta farväl av rhodosgänget.
buuuääh, jag ångrar mig.. vill också med!!!

.. just ja, omprioritering vare ja ;)

oh no

ingen bra dag idag. inte än så länge. vet egentligen inte varför. jag brukar inte vara emot måndagar..
jaja,
jag får komma igen imorgon. eller senare ikväll.









lat? neeerrå

vaknade klockan 10.
direkt upp och iväg ut och promenixa med empan. fint väder och trevligt sällskap, då tkr till och med jag att det är roligt att vara ute & gå ;)

sen hem och väcka åsa. packa korgen full me frulle, iväg på picknick.
picknick med brudsen. mys med vår!!

nu är jag hemma igen. sitter jag och försöker plugga. går välla sådär.. he he.
åsa är ute och cyklar. jag funderar om jag ska dra till gymmet en sväng.

styrketester imorgon, så kanske inte så jädrans smart? joinar nog läxböckerna ett tag till.
ser framemot att få börja gå på schema igen. slippa dessa valet i kvalet bekymmer.

ikväll ska vi grilla och äta upp maten som blev över sen valborg. dessutom bra film 21.00 vi tänkte checka..


mm... de får nog bli mer plugg nu först o främst.



Valborg 2010

det var skojsigt igår! vi hade riktigt trevligt hos david först. roligt spel & god mat fick vi till :) jipppi

faktoriet var som man misstänkte vääldigt fullproppat. men det var skoj! träffade många skidisar som man inte sett på lääänge..! har skapligt ont i fötterna idag bara...smällar man får ta!

det spöregnar ute. är avis på gänget som åker till rhodos till veckan.. aja.. det kanske finns ngn mening med att vi är kvar här ?!


nu ska jag vila vidare!

RSS 2.0