VAD SKA DET BLI AV DIG ?!?!

oooooooorkar inge mer..
så jäkla skönt att kunna ägna den här eftermiddagen åt lite träning, helghandling & annat helgfix. fredagar är allt som oftast underbara när klockan tickar iväg till eftermiddag...  men fy sjutton vad den här eftermiddagen blev allt annat än jag tänkt! kunde ju bara drömma om att hinna träna & fixa!

jag ska snart åka ner till expeditionen med ytterliggare lite skolarbeten, som tydligen också skulle vara inlämnat (!?) nu får det fasen i mig vara bra.
för nu ska jag ta helg! jag får ägna söndagen åt resterande arbeten, träningsredovisning & mail som måste skickas.. - det blire då NADA av det idag!

för snart ska jag & åsa möta upp de andra och inhandla middagen! blir middag hos david först, sen får vi se vart vi hamnar. faktoriet ikväll kommer iaf bli grrrejt, säsongsöppning och allt ;) kommer bli muuucho folk bara. typ hela skidlandslaget är här på fest samt alla tbyfolk som återvänder till byn. men det gillar vi. jag ska shejka asset av kalla !



nu ska jag dammsuga innan åsa kommer.
jag ringde nyss

- vart e du?
- jag kommer om femton
- skynda dig, jag e depp som fan
- bra, för det är jag med
- bra.. då kommer du hem nu då
- ja men jag är ju på väg
- ja men vad bra

la på och blev plötsligt inte lika depp längre , haha :)


NEWS

det bakas chokladtårta! mumsigt! det är slut på vilan och 1:a maj är det hårdkörning som gäller igen!
jag längtas! vill känna mig i tränad form och slippa känna mig lat & otränad. hehe..
samtidigt så är det inte så jäkla mycket att länga till, jag vet vad som väntar mig och det är nog bra att jag skriver det här blogginlägget nu... så jag kan gå tillbaks och se att jag faktiskt LÄNGTADE efter det som komma skall!

men vi firar inte bara in träningen! vi firar att vi flyttar till Ösd till hösten också! :D blev så trots allt, och det känns faktiskt huuur roligt som helst! nu äre bara att hitta lägenhet (hör av er om ni vet ngn!)
sen så firar vi med tårta inför valborg imorgon! valborg kommer bli kanon! men mer om det imööra!

igår hade vi plugg-lan hos marie! alla satt med sina datorer och det var första gången på fyra år vi kunde plugga (effektivt) tillsammans. coolt! vi satt fokuserade och tysta i flera timmar. och vet ni? nu är vi alla klara med våra projektarbeten! imorgon lämnar jag in min mapp till min handledare och iiiiih vad bra det känns!
dessutom gick filosofi provet idag galant, gårdagens svenska prov likaså!

allt verkar ordna upp sig även denna vecka. det kunde jag aldrig tro i måndags....

..bara det är väl värt att FIRA!!! :)



ajdå

allt plugg kör ihop sig i världens röra. det är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista innan jag somnar. KUL!
hinner knappt med mig själv längre;
som att t.ex. ha det mys här hemma är annars, i vanliga fall, viktigt för mig.. men nu ärre då långt långt borta. det enda jag gör är att sprida massa läxböcker, vattenglas & papper omkring mig..
jag är ALLERGISK, ni som känner mig vet att jag inte överdriver, mot vanliga taklampor. alltså det är nog bland det fulaste jag vet när taklamporna är tända i ett rum. ännu värre om det är kolsvart i de resterande rummen. hur omysigt?

nej ni. hos mig ska det vara rätt belysning. haha!

det jag ville komma fram till var att i dont give a shit...
kökslampan lyser sådär hemskt, inga smålampor i fönstren är tända, inga värmeljus, hallen är kölsvart, tv-rummet är totalt oanvänt & har dammat igen sedan snart en (?) vecka...


tydligare tecken en så blire inte: i vilken bok tog kathrine vägen?





have you seen her?


grillning

grill & chill hos marie ikväll.. mumsigt! det var årets första grillning för min del .. iih, man inser vad man saknat det :)

imorgon blire en liknande dag. innibomben mycket plugg kvar blire då i alla fall.
nu blire sängen, svenskaboken & filosofin...



herregud

vi ställs till ultimatum.

den här veckan blir tuffare än vi trodde.

FAN FAN FAN FAN FAN

när jag säger vi så menar jag vi. ni vet åsa&mig-vi.

vi tänker framtid och då tänker vi den tillsammans. haha, det där lät väldigt konstigt. men faktiskt så är det så. det känns jäkligt avlägset att vi till hösten ska satsa vidare på olika ställen. vi har likadana ambitioner & målsättningar, vi är bästa vänner och vi gör nästan allt tillsammans. naturligtvis är det en fördel och nästan nödvändigt att fortsätta utvecklas ihop då?!
tycker vi i alla fall :)

men helvete vad jobbiga val vi tvingas göra. och nu tvingas vi välja fastän vi kanske inte vet om det blir rätt eller inte......
seriöst, det är sjukt jobbigt äre. KAN INTE BARA ALLT FORTSÄTTA SOM DET HAR VARIT?





SKIT OCKSÅ VAD FEL DET HÄR KAN BLI. JAG VILL INTE.

sunday i'm in love

picknick på Kollsberg blev det i eftermiddag. Vi lovade varandra mitt på dagen att nej nu hörs vi inte förrän vid tidigast klockan fem, effektiv pluggtid tills dess

kring fyra hade emmelie fått nog och ville åka på picknick. haha. yeah right. vi kan väl lika gärna plugga när vi picknickar.. någon timmes omväxling skulle faktiskt vara nödvändigt.

sex timmar senare kommer jag hem, typ nyss det, och jaa.. det blev en lång kväll. men den var helt galet supermysig!
en favvoklippa, filtar, fika en jäkla massa skvaller och tre simmande bävrar .. mmmm, såhär måste varje söndag se ut framöver tjejer!

nu måste jag hoppa i säng. imorgon inleds förresten min pluggvecka number one.
kanske blir den bland de värre men förhoppningsvis också den sista jäkliga på mycket lång tid... bara att bita ihop alltså..



sätter punkt för en bra helg nu va.


HAHAHA

fan vilken gårdag.
eller MAMA MIA vilken gårdag.
haha..

först och främst sunne-trippen. den var helt mongo bara den.
sedan blev det kinan för oss. smarry vare! efter några timmar där skulle vi ta oss till aspen. blev det så? nej!
men det gjorde inget! vi hade sån jäkla rolig förfest där vi hamnade alltså! haha:) vi var rätt få till en början, men under kvällen (och spelets) gång så blev det full rulle. man blev nog aningen suprised när man kom innanför dörren och vi sitter halvnakna där inne, gör korstecknet och skriker med finsk klang "mama mia"..haha..sjukt kul!
och det bästa av allt var att hela kvällen fortsatte i samma spår. ofta är det roligast innan man drar ut.. men igår vare all in hela natten. hade konstant kul och skrattar oabrutet åt kvällen & nattens bravader..!!!
 
slockande i gryningen och vaknade till en lika w-w-w-ierd morgon. 
hahaha..







hade nästan lika roligt som jag hade den här kvällen på yran :D
schysta killar jag hittat va


fin lördag

det här är en bra dag!

har hunnit plugga, varit ute och sprungit och solat på balkongen hittils.
och snart ska vi åka på utflykt till sunne. (haha)
ikväll blir det antingen kina eller grillning ... till att börja med.


gårdagen var förresten trevlig. det var på hörnet det hände och jag skulle gissa att nästan hälften av folket var skidåkare. okej inte riktigt kanske. men nästan. och när händer det? jooo i april!


ser framemot valborg. ryktas om att det kan bli grrrejt ;)





crazy så sweet bananas


dreams

inatt drömde jag om att Ni kommenterade här. blev lite lätt förvånad när jag loggade in och såg att kommentatorsfältet var tomt.


ikväll ska jag ha myskväll med två av mina BL's.
vi är mycket för det där med myskvällar vi.. undra hur många det har blivit under dessa år!










u n d e r b a r t


hometown torsby

det är igår. torsdag alltså. vi väljer vägen över borlänge så vi kan göra en runda på kupolen. det gjorde vi rätt i.
sen kör vi vidare mot torsby. och ja, vi kom fram tillslut. efter många om och men. hade vi inte varit vi hade vi nog blivit ovänner. men vi höll sams och bilresan var rätt komisk trots allt. även fast vi åkte fel, hamnade i vägarbeten, kom bakom dom slöaste bilarna.....

när vi väl kom fram så kommer Anna ut på parkeringen och morsar på oss. lite senare på kvällen ska vi fira hennes körkort! (det blev för övrigt en toppen-kväll) när vi hejjat klart så kånkar vi oss upp i lägenheten .. där händer det:

vi - åh det luktar något.. det luktar turk.. mm, det gör det! .. kolla här, någon har varit här! .. vem fan har varit här? .. säkert emmelie och dom som festat här?! smäller ytterdörren på fingarna, GALLskriker.. AAAH hjälp mig åsa.. jag dör.. ajjjjj.... ligger på golvet och åar mig.. Ajjj.. ska in på toan.... ..... då händere..


DET ÄR ETT LIK I BADKARET! AAAAAAAAAAAAAAAH...

kollar en gång till.
ser marie, sofie & emmelie (som spelat in allting) sitta där, i badkaret alltså, och nästan dö av skratt. det var inget lik. men jag fortsätter skrika. så uppskrämd man kan bli. åsa kan inte stå upp, lika rädd hon. vi ligger i fåtöljen och skrattar så vi gråter. sen kollar vi på dem igen... vi kramas, får välkomstkort & blomma (efter två veckor!). åh älskade vänner vad underbara ni ÄR!  

på kuvertet till kortet stod: "ni frågade om ni var saknade. vi sa 'ja'. men det var ni inte ;P;P;P;P;P;P"
facebook-humor räcker långt.


Sista kvällen?

Vi lever varje dag & kväll som om det vore den sista här. Även om vi inte vet om det kan ta dagar, månader eller år! Men desto roligare blir det. Inatt var vi tillsammans med grannarna i poolen tills klockan var fyra, Har inte sett skymten av dem på hela dagen.. hehe.. Inte allför pigga skulle jag gissa!

Idag har vi pressat i solen som om det vore våran sista dag.
Förmodligen så är det faktiskt så också, vi kommer med all sannolikhet åka härifrån i natt.
Dessvärre blir vi nog kvar i Doha (där vi mellanlandar) ... känns lite drygt! När vi har hus & hem här,  då ska vi behöva checka in på ett hotell i Doha istället? Där man kanske inte ens kan gå ut på gatorna utan visum? Och vem vet hur länge vi kan bli där! Gaaah.

Jaja. Vi får välla se vad som händer. Vi får nya besked fem timmar i taget ungefär! Ligger för tillfället i en nedfälld solstol på verandan med solnedgången bakom dataskrämen, två palmer i ögonvrån och ett fat med meloner på bordet bredvid. Jag mår!

Ska bli roligt att komma hem också, är lite mätt på solen faktiskt.
Men jag har (såklart) flagnat på vänstra sidan av fejjan.. lagomt o bra tills vi ska hem va..
Det var INTE roligt att se brun hud trilla av och försvinna.. men men.. lite är det väl kvar i alla falll ;)
Vätskebrist har kommit smygande också. Började igår när jag & Åsa mötte ännu en farlig hund ute på gatorna.. Han kom skällande emot oss och vi blev ju naturligtvis skräckslagna och rädda. Fattar inte hur vi kan råka ut för dom elaka hundarna hela tiden! Jaja.. mina ben blev helt darriga.. skakade så jag knappt kunde gå. Okej, jag var rädd.. men inte svimfärdig! Och imorse när jag vaknade hade jag sendrag i både vader & lår. Så nu blire vätske-ersättning! :)
Vilka problem jag har va, det är inte klokt!! :D

Nu ska vi ner på stan om ett tag. Middag och "en sista kväll med grannarna-kväll".
Imorgon vet vi. Inatt åker vi.



Segling, snorkling & små delfiner bland vågorna,
och god mat ombord.
Vad mer önskas?!



Vad händer? Vi kommer inte hem!

Nu sitter ni där hemma (MONA!) och suckar sådär typiskt..
"det här kunde man ha sagt på förhand"

Haha.. Vi blir kvar här!! :)
Nu skulle vi varit påväg till flygplatsen i Bangkok, men eftersom den är överfull av folk.. så får vi vara kvar här i Hua Hin.. tack o lov för det..

Sån jäkla tur att vi kan vara kvar här istället för att vara på någon flygplats i Bangkok eller ännu värre.. om vi hamnat i Doha. Nu kan vi hänga vid poolen, och ikväll hinner vi uträtta den sista shoppingen osv. :)
Vi är redo för att flyga hem.. mentalt också.. längtar faktiskt lite till vårluften. Här är det så sjukt varmt fortfarande, varit kring 50 grader i solen sedan vi kom hit ... hett det.



nu njuter vi för lite förlängd semester. hoppas vi är hemma åtminstone till nästa helg =) då ska vi ju till sälen tjejer! tagga!!!!


och jo, bilder kommer.. om datorn går snabbare någon dag..


THAILAND rapport

helo helo :)

klockan är midnatt här just nu. hemma hos er är den bara 18.40 typ! gött för er, ni har hela kvällen kvar (:
har haft svårt att sova sen vi kom hit. fast jag är helt slut när jag går o lägger mig. men jag vill verkligen inte att tiden ska gå fort, så därför vill jag vara vaken så att det inte blir morgon så snabbt .. hehe !!
samtidigt längtar jag till nästa dag så fort det är kväll..

.. FÖR VI HAR DET HEEEELT FANTASTISKT!
just i detta nu sitter jag och åsa i varsin bambu-solstol på våran veranda. det är nästan 30 grader varmt, trots att det är mitt i natten. det är kolsvart, tyst och underbart. man hör bara fåglarna i palmerna och rassel från ödlor i buskarna. visst låter det härligt? jag överdriver inte en sekund. tvärtom! det går liksom inte att förklara ljudet av fåglarna, synen av den kolsvarta himlen, smaken av de nyplockade bananerna, sandkornen mellan tårna..

på dagarna är det sjukt hett.  går man ut några minuter utan hög skyddsfaktor är man stekt. vårat lilla kvarter är tomt just nu, dvs det är inga andra svenskar i sina hus. så vi har allt för oss själva! LYX !! :) eller vi har en granne, Ulla. Hon bor här hela vinter-halvåret. är vi avis eller? tror nog vi blir kvar med ulla vi...! området e SÅ fint:D
 

från det fina till det fula: vi virrar bort oss och går vilse mer än någonsin tidigare (jag o åsa alltså)okej att bli lite lost kansket, men att bli rädd gång på gång på gång på gång.. det är inte okej! men får nog berätta mer om det en annan gång, det är verkligen stories to tell :) oche emmelie, du håller väl i ?! här går vi vilse i timmar... så här GÅR vi minst sagt mycket !


imorgon ska vi flyta runt på madrasser i havet hela dagen och sedan blire nattmarknaden (igen) på kvällen.
nu blir det snabb dusch, after sun och sängen!



 
husen på våran mysiga lilla gata:)


HEJHEJHEMSKTMYCKETHEJ!

sitter på pappas jobb. pluggar, kopierar plugg och gör ansökningar om framtida plugg.
trööök?! yepp! men går ingen större nöd på oss.. he he. även fast vi är som zoombies.
åsa är trött och mör i hela kroppen. och mitt huvud är defentivit urform, min förkylning sitter i och det är väl därför jag blir lite hängig. får bli en tidig kväll ikväll igen! men jag gissar att vi hinner vila mycket i morgon också.. vet inte vad vi åker i för slowlie plan, men tid skulle det ta! först till doha och sen vidare till thai.

vi kom hem hit igårkväll. åt supergod middag och sen slocknade vi dirrr

nu ska vi åka till kejrin (faster) och göra påskmiddag och mysa. åsa trivs som fisken där.....
jag också.. såklart!

så de e klart vi inte får missa en dag där! :D

RSS 2.0