Härliga helg!!!

Trevligt hade vi igår. 
Oh trevligare blir det nog ikväll. Vi har kajfest på jobbet, bjuds på grillat bl.a. Och mer då? Jo som plus i kanten är det finväder och det kan nog bli årets sista grillning ikväll! FINT!

Har jobbat idag samtidigt som jag försökt (försöker) njuta av min vilodag. Så därför ska jag släcka ner allt nu och vila en liten stund innan jag måste stressa in i duschen.....




We Are In Love..

Hösten! Visst är den HÄRLIG??!? :) Slippa ångesten om när man ska ha tid att ligga och sola eller när ska jag hinna använda mina sommarklänningar eller när ska jag kunna få tid till att ligga på stranden och äta glass eller fan vad det luktar grillat jag vill också ha grillat eller ja.. ni fattar. sommaren är ju undebar, men hösten är aldrig lika svartvit och jävlig som man tror. den är fin skön och framför allt mysigare än alla andra årstider.
man får mysa från morgon till kväll på hösten.

rullskidbanan + hösten = inte så mysig kombination.
så rent träningsmässigt så passar det verkligen ypperligt med 10 dagar i Schweiz med start på måndag! Det ska bli så ROLIGT! Tufft kommer det nog också att bli men jag är taggad för det! Taggad för löpning som bjuder på grymma vyer, rullskidor på snirklande branta vägar och skidgång i alperna. Och så det där äta-sova-träna livet.. aldrig är det väl så skönt att sova middag som på läger? Eller att äta?


Teamet utvecklas utan att det märks "utåt" så mycket just nu. Möten, papper, mycket att lära sig (jag lär mig mycket nytt! det är bra!), och ja.. helt enkelt stuffs som måste fixas i början innan man kan låta saker och ting rulla på av sig självt. Men det går fortfarande väldigt bra och känns väldigt rätt! Imorgon ska vi ut och fira lite med middag på stan! Vi firar att vi inom kort (om vi blir godkända!) är bekräftade som egna företagare och driver våra egna 'enskilda firmor'. Bara ett sånt steg. Ett osynligt steg för er men ett stort för oss. Vääärt!!


Att slå ett slag för något "nytt" är väldigt läskigt om man är skidåkare...

Om man är skidåkare ska man följa allt som stavas traditionellt. Det traditionella kan såklares se lite olika ut beroende på tränare, men nästan alla tränare är trots det under samma paraply. Är ni med? Alla har trots lite olika upplägg rätt lika "grundsynd". Många i alla fall.
Och jag säger inte att det är fel. Herregud nej det är verkligen inte fel någonstans. Det är tvärtom säkert väldigt rätt i många fall.

MEN om man känner att utveckling gått åt rätt håll i många delar (det är många delar som ska klaffa för att åka bra skidor) men inte i alla, då måste man kanske försöka hinna ikapp i de där delarna där utvecklingen avtagit.
Nu vill jag inte klandra skidskytteymnasiumen eller så, men skulle jag fråga de flesta av mina klasskamrater/konkurrenter hur mycket de har ökat i chins, dips eller max antal armhävningar från att de börjat till att de slutat gymnasiet.. Så skulle svaret vara läskigt dåligt.
Och visst är det kanske upp till individen men nja, jag är nog inte riktigt beredd att hålla med om det ändå. Eftersom vi som hela tiden velat bli bättre har tränat efter schema och hela tiden gått in för detta, har ju ändå utvecklingen tämligen gått segt om man ser till just styrke-biten.
Däremot har ju andra bitar varit väldigt bra och utvecklande, så jag förstår ju att det kan vara svårt att få in allting under fyra år!! Men kanske måste man också se skillnad mellan tjejer och killar? Tjejer behöver ju kanske MER styrka! Mer styrka med sin egen kropp osv! Jag blir irriterad över att man inte kan se till att varje individ går framåt?!? Och hur går vi framåt - jo genom att variera våra styrkepass och bli jävligt allround-starka. Så att vi åtminstone orkar lyfta våran egen kroppsvikt utan problem. Det är ju våra kroppar vi ska orka trycka runt i skidspåret, så det vore ju rätt dumt att inte jobba med den på gymmet.

Jag har malt på rätt länge med samma styrka men som ni kanske förstår när ni läst den här texten (hehe!!), så har jag nu ändrat spår totalt. Och det kommer komma MYCKET uppdateringar om den nya "modellen". Jag har och är också kritisk till sånt som är "nytt och främmande" men i dagsläget tror jag oerhört starkt på det jag/vi gett oss in på. Kul va?! Man måste våga för att vinna! Och man kommer aldrig först om man går i någon annans fotspår :-)

Idag var det skitrolig stryketräning. Mycket av det vi gör är inriktat på "gymnast-styrka" men idag var det extraextra inriktat på just gymnastik. Och det är väl inte riktigt min starka sida (ännu!). Haha. Det skulle gå rätt snabbt mellan byte av övning och jävlar i min lilla låda vad trött och yr(?!) jag var. Jag trodde inte jag skulle fixa alla 5 varv med så snabba byten mellan alla stationer, som att stå på händer i 45 sek (mot en vägg än så länge!) och sedan göra pull-ups lika länge och sen armhävningar med upphopp och sedan kullebyttor m.m...

Haha... ni lär då undra, det hade då iaf jag gjort. Men visst låter det kul? Det är det.<

PS. Vi är ju nya och därför givetvis lite extra exalterade. Jag säger inte att detta behöver vara rätt för någon annan. Eller för oss. VI PROVAR OSS FRAM BARA! :) D.S


En sak till..

Visst är det fruktansvärt det som hänt i Ryssland?
Jag sörjer med anhöriga. Stefan Liv lämnar fru och småbarn efter sig. Det är så sorligt så det finns inte.

Imorse på morgonmötet (innan detta kom ut) så bestämde våran chef att vi ska bära NHL-tröjor i butiken imorgon. Anledningen är att NHL 2012 släpps imorgon (det visste ni väl?!)..
Jag tvivlar dock på att alla kunder har koll på detta och kommer istället koppla ihop det med flygolyckan.
Och jag tror jag tycker det är fint, det kommer kännas som man bär den där hockeytröjan för att hedra Stefan Liv och NHL 2012 känns rätt avlägeset just nu.
Men jag vet ändå inte.. vad jag tycker. Det kommer kännas i hjärtat i alla fall.

R.I.P <3

What if



Joshua Radin - What if you


Kompis det går bra nu!!

Och om jag ska vara extra tydlig och släppa på bomben: Vårt Team går riktigt bra nu.
Ni får givetvis adressen så fort hemsidan är färdig!
Den är näästan färdig tror jag :) Då bloggar jag givetvis därifrån istället!!

Om man vill åka skidor (och skjuta) och satsa fullt ut så krävs det extremt mycket nerlagd tid. Och det är ju ingen större suprise att TID KOSTAR! Vi kan inte lägga ner oss hundra procent om vi inte får det stöd som krävs. Vi har ambitioner att slå oss in i landslaget men för att göra detta krävs det att våra förutsättningar är lika goda som deras. Om inte ännu bättre!!
Vi får helt enkelt inte tappa mark på de bästa och ett Team gör definitivt vägen enklare att gå...
Att vi dessutom är ett Team som framöver verkligen kommer köra vårt eget race och testa nya banor; det känns ju bara ännu mer spännande! Ut med det gamla och in med det nya kan man enkelt uttrycka det ;) Men mer om detta kommer somsamgt komma....
Nu kör vi!!! :D

/Team Reebok Crossfit Östersund
(haha ja det är långt, men det är snyggt! och det är vi!!)


Senaste dagarna..

Helgen var fantastiskt bra om ni frågar mig! :)
LOVE YOU!
Vi shoppade, åt god mat, bilade runt i Ösd, hängde här hemma, skrattade och slappade.

Hängt med pappa idag och igår. Ett dygn i Bispgården där jag fick vara med och jaga lite älg idag! Det var roligt! Spännande i mellan åt men dock ingen älg. Jag såg dock en brutalt stor ren.

Allt är bra i övrigt.. mitt enda lilla problem är att mina bihålor verkar lida av allvarliga problem eftersom dom nu från intenstans har dragit på sig nått? Det är inte så kul när man är fräsch i övrigt men pga att ögonen svider och det trycker i tinningarna så måste jag tare lugnt. Och jag känner att det är bihålornas fel att det svider och trycker! Drygt!

Men jaaarrå det finns värre saker än bihålor och att ta det lugnt. jag veet

En fin liten låt då. Fin i flera olika versioner men den här är mysig en regnig måndag som denna;
You and me (Acoustic version) - Milow


T.G.I.F !!! :)

Okej först och främst. Biomannens filmval och mina synpunkter var jävligt förutfattade. Klart man kan se och älska den där typen av film och vara en 50-årig man i sina bästa dar. MEN att göra det utan sällskap och helt själv däremot. Det var väl egentligen det som var lite konstigt! Så.

Har ni något lunch tips? Jag får äta köttfärssås som igår och i förrgår. Det är inge gott längre. Btw, sånt där var mycket lättare när man bodde ihop med någon. Då kunde jag äta samma maträtt (läs gröt) i en veckas tid men åh vad jag tyckte det var gott. Mat är godare i sällskap! Mmm.. satan så mycket godare det är när man är två.
Sorgligt men sant.

Tur jag ska äta resterande måltider denna helg i bästa tänkbara sällskap då :)


Mina armar!

Jag är så trött i mina små armar att det till och med känns jobbigt att trycka på tangenterna. Att prata i telefon och hålla telefonen mot örat är JÄTTEjobbigt. Muhahah, vek tjej.

Imorgon kommer mamsi och Karin! Jag längtar, mamma längtar, Frida längtar, Karin längtar.
Vilken mysig hösthelg vi kommer ha :)

Mona och jag var på "Jag saknar dig" igår. Det var vi två och en medelålders man i hela biosalongen. Hallå, vad gjorde han där liksom? Det här är ingen film som en medelåldersman betalar för att se. Okej detta var förutfattat men näe. Jag undrar jag.
Nog om det. Filmen var fin. Det märktes dock att skådespelare och allt var lite B.. så det var ingen topp film, däremot fruktansvärt sorglig.

PUSS!

RSS 2.0