man får deppa ett tag men sen får det vara nog...


Underbaraste helgen YES, Abisko NO

Haft verkligen haft en underbar helg! Marie har ju varit här och då kan det inte bli annat än bra. Det var bara Sara och Emmelie som fattades för att hela gänget skulle vara komplett.
Åhh vad jag älskar oss! Tack Marie för att du kom hit och gjorde den här helgen för oss!! Du kom med energi, girlpower och massa glädje.. en Marie-boost som alla skulle behöva lite då och då :)
Att på fyra dagar få en att känna sig både gladare, snyggare och starkare... hihi.. ja det är ungefär vad hon lyckats med! Go Mary! Snart är vi i Stockholm hos dig, var så säker!!

Jag har dock varit hängig hela den föregående veckan. Sådär på gränsen ni vet..när man tänker att "nej men jag vilar helt idag så kan jag träna fullt ut imorgon", så har det varit varje dag... och kanske borde man bädda ner sig då och verkligen kurera sig. Men det är lätt att säga efteråt det. Jag har ju inte varit sjuk, bara varit på gränsen och det har verkligen inte funnits tid till att vara sjuk heller.. så jag har kört på och hoppats på det bästa istället. Jobbat alla dagar denna vecka och helg, gått ut på yran, haft besök och verkligen pusslat ihop all min tid..
Och ja, det låter ju självförvållat och kanske får jag bita i det sura äpplet nu och skylla mig själv men ibland vet man inte bättre.

Så i eftermiddag tog jag beslutet att inte följa med till Abisko. Denna ihärdida hosta och huvudvärk mår bättre av att vara kvar här hemma och förhoppningsvis kan jag vara igång med träningen lite lätt redan imorgon. Jag ligger just nu i min mysiga lägenhet, har tagit ett bad och försöker se positvit med att vara hemma... Men näe, det är inte kul någonstans ikväll (men man kan inte ha kul jämt!!) och kanske är det nyttigt för mig att behöva inse just det. Nästa gång vet jag förhoppningsvis bättre.



LOVE YOU!


Grattis Åsa :D

När vi tog studenten för drygt ett år sedan höll mamma ett tal till oss på våran lilla studentmottagning ute på Sahlströms gården. Vi fick sedan talet i nedskrivet format och här kommer en liten del ur det:

Åsa och Kathrine.. ni sätter fart på en massa tankar och funderingar..ibland oro men framför allt tankar om stark vänskap.

Nåt som varit genomgående under dom här fyra åren är just skratt men också att komma vilse... Ni har varit vilse i Torsby, i Östersund, på Mallorca o faktiskt efter ett knappt dygn i Thailand. Tröttsamt för oss föräldrar men för Er har det alltid varit såå spännande och såå kul!! Ni har gjort mycket tillsammans... tränat, tappat bort saker, låst er ute, haft picknick miljoner gånger, roadtrippat och vi misstänker en o annan resa till Norge (nattetid o inte för att träna)

Jag är imponerad över Er starka vänskap o er ödmjukhet inför varandras lik -o olikheter och det kommer Ni alltid ha med er i livet. Man kan inte annat än bli glad av att se och vara med Er... Skratt och glädje har verkligen varit Er drivkraft.. låt det fortsätta så!!



Jag är också imponerad av oss två! Hur vi kan ha så otroligt rolig dag efter dag, år efter år?! Och hur vi kan älska att skratta åt exakt samma sak. Och hur vi kan ha miljoner saker att prata om varje gång vi ses? Men det som är det allra bästa är hur vi kan se bortom det roliga och finnas för varandra när det är tungt. Du var den första jag ringde den där hemska dagen i April och sedan fanns du där för mig 24/7, sa alltid de rätta sakerna och jag såg att du verkligen förstod fastän man inte kan förstå när det inte händer en själv.

Och att vi alltid kan ge våran vänskap komplimanger! Hur härligt är inte det?!! Ute på ett träningspass kan det plötsligt låta såhär: "Gud vad jag älskar oss..",  eller "Tänk om vi inte bor i samma stad i framtiden...? sluta det händer inte, det skulle inte gå",eller  "Undra om andra förstår hur tighta vi är? Tror du det? Naeae."

Grattis min unika lilla vän! Som du så fint skrev till mig någongång: Med dig skrattar livet!!!!



If you not in, you cant win

Fina sommardagar just nu!
Igårkväll åt jag en räktallrik på trädgårdsteaterns uteservering med fina nya människor (fina gamla mona också!). Sedan avslutade vi kvällen med att spela en svettig fotbollsmatch. Så underbart det är att man börjar känna fler personer i den här stan än bara skidåkare.. Jag verkligen älskar den distansen och den energi dessa "vanliga" vänner ger mig.

Idag startade vi upp morgonen med ett 3000 meters test. Trenden pekar åt rätt håll men jag blir sjukt frustrerad att jag inte kan få ut mer. Jag behöver en hare! Någon som är villig?! Jag vill se hur mycket mer jag kan ta ut mig med förutsättningarna att få jaga.. har en känsla av att det nog nästan krävs för att jag ska få till det där persset någon gång. Jag tänker att jag springer med Anna & Linn men jag skulle faktiskt behöva er här, in real life, för att lyckas springa tills jag nästan dör :)

På eftermiddagen har jag satt nytt Storsjön-rekord i faceplant. Wakeboard it is! Jäkligt roligt men det blev några magplask kan jag ju tala om. Ingen risk för vätskebrist i min kropp längre iaf.. hehe. Och ont i huvudet har jag också. Men jag tror det var värt det faktiskt?! Känslan av att komma upp och faktiskt klara av att åka ett tag var grymt! Så grymt roligt! Men jag hatar somsagt att ramla. Det blir sån smäll och det gör så oooont i huvudet.

Vila lite tills nästa träning som blir 2h komb:)

Imorgon börjar stråket också!




bra måndag!

två bra pass fick vi till idag.
löpintervallerna på förmiddagen var inte att leka med.. 5x10 minuter på grusväg och mest bara uppför. man kommer rätt långt på tio minuter och vetskapen om att man ska göra fem styckna.. huvva. det är nästan lika jobbigt psyiskt som fysiskt! men vi kämpade på bra i spöregnet och det var hur härligt som helst att komma hem och sova lite middag sen :)
på eftermiddagen har vi stakat oss runt på frösön.

rätt mycket träning denna vecka.. men tror det kommer gå bra! jobbar bara i helgen och då är nog de flesta timmarna gjorda! till helgen börjar stråket också, wiho! blir det bara bättre väder så kommer det blir en grymt fin vecka tror jag :) det blir till att pussla ihop tiden, men det ska nog gå :)
och efter det far vi till Abisko på läger! Mycket rooligt att se framemot nu med andra ord!

men right now; chokladbollar och johan falk :)


when...


Till mina fina tjejer för en sådan fin kväll!




(haha)


nu har tröttheten anlänt.

jag blev så utmattad efter några timmar på jobbet idag att jag nästan blev rädd för mig själv... hehe..
varje gång jag gick in på lagret (fem meter från där jag står och säljer) så hade jag glömt bort varför jag var där.
jag ska kolla om tvn finns kvar.. okej vilken tv? öhh tror det var lg? ja men kollade du inte det nyss? jo.. men jag har glömt..
igen och igen och igen... och så fort erik inte var till hands när jag behövde hjälp ville jag bara falla ihop och gråta. typ. haha. vadå tröttast!?!


jaja. på't igen imorgon! förhoppningsvis går det bättre då :) jag har de bästa av arbetskamrater iaf. dom e så goa så goa!!

nu ligger jag i soffan och har öppnat fönstret så det är kallt i lägenheten. why? för att det är mycket mysigare att tända ljus då... om det är lite småkyligt.... måste tända ljus en sådan här kväll. till vilket pris som helst.

igår var vi på bilbingo i brunflo. hur trevligt som helst. blir ett finfint måndagsnöje framföver.


nu ska jag ta ett bad så jag blir ännu tröttare och somnar så fort jag lägger moooi...
imorgon ska jag revanschera mig på jobbet och vara pigg som en lärka!

natti natti!



Läger Boden 2011

Oslagbart väder! Härligt gäng!
Och framför allt; en massa bra träningstimmar!!
Hårda pass dag ut och dag in..! En superbra vecka helt enkelt :)
Jag är mer än nöjd!!!

Idag försöker jag vila och njuta av att bara vara hemma. Önskar nästan att det kunde regna lite.. så man kunde ligga inne med gott samvete.. hehe..
Har varit så sjukt varmt i Boden så ni anar inte...

Nu lär jag vila! Hejsvejs!

Jag tror alla var rätt så nöjda med veckan....

David Frisk
Lämnar nu boden efter ett grymt bra läger med militär-laget. Stort tack till alla som var med. BIG SUN!

Riktigt trött efter läger med militärlaget, men måste erkänna att Boden verkligen överraskade positivt och levererade en kungvecka! :)

Läskigt bra läger genomfört på hemmaplan med militärlaget i ett väder som slår alla rekord!

Efter ett sista intervallpass, sju timmars resa och ett reservdäck senare satt det inte helt fel med att komma hem till ett kylskåp som farmor lämnat kakor i!
Galet stekig lägervecka! :D

Drar söder ut efter en king vecka i Boden tillsammans med militärlaget

Kathrine Jahrefjord Larsson
Hemma efter ett stört bra läger med mil.-laget!! Tropisk hetta, grymma pass och ett kanon-gäng! :)



En torsdag i Boden

Tre timmar klassiskt på förmiddagen, 07:40 startade vi igång. och nu ligger vi och vilar lite. Vissa har åkt och badat men jag prioriterade sängen just nu faktiskt. Har en känsla av att detta kanske blir veckans lugnaste dag så jag passar på att återhämta mig så gott det går :)
På eftermiddagen har vi nämligen "gemensam aktivitet" , dvs ingen träning! Skönt. Sen efter middagen ska vi åka och leta rätt på något mysigt café.. myyys. känns som att den här eftermiddagen sitter rätt fint just nu alltså.

Annars har vi det fortsatt bra här, idag fick vi pannkakor till lunch.. yummie!

Har inget roligt att skriva... tyvärr. hejdå så länge!

Sol, trötthet, hunger.. och för att inte glömma flugorna

Så har våran dag sett ut ungefär.
Startade upp dagen med riktigt jobbiga stakintervaller i stekhet förmiddagssol. Bra brud-sporring!!
Efter lunch blev det orientering.. vi blev seriöst förföljda av en trillion med flugor, bromsar, mygg...
Nu på kvällen har vi skjutit.

Just i detta nu sitter vi och kollar på morden i midsommer och äter lite godis. Imorgon väntar någon typ av "tävling" på förmiddagen, ingen har ngt grepp om vad för slags tävling. Men vi ska åka rullskidor och skjuta iaf..
På eftermiddag löpning + styrka. OCH på kvällen; Sverige-USA! Wiho!
Då blire fest på logimentet.. haha.. ! Närå.. det blire inte.

Vi äter sover tränar. Läger-mode on.
Min kropp känns lite trött men jag hoppas och tror att den kommer igång mer och mer för varje dag, trots att man rent mentalt lär bli lite slitnare.

Nu är klockan snart tio, hopp i säng som gäller. Tidiga mornar här vettni!
Hejsvejs!




Läger dags igen!

Drar på en veckas läger om några timmar... Boden, igen!
Tror det kommer bli väldans roligt faktiskt. Extra kul att vi kör ihop med längdlaget! :)

Haft en bra vecka för övrigt. Lugn träning för att låta kropp och knopp ladda om när det är så tätt mellan våra läger just nu.
Var hemma några dagar efter midsommar, hur skönt som helst var det.
Annars har det varit jobb, lite båt-åkning, volleyboll, bilkurragömma, laserdome osv... fina dagar med andra ord!

Nu ska jag fortsätta ta det lugnt! Hörs i Boden!


RSS 2.0