Smells like heaven..

Min parfym håller på att ta slut. Så nu vet ni det.
Jag använder därför någon annan "halv-god" för att spara så mycket jag kan på min "gooda". Men whatever, jag måste ju köpa en ny. En ny likadan som jag har blir det.
Jag har blivit doftberoende sen jag flyttade in i denna lägenhet. Jag vet inte hur en lägenhet har kunna föra med sig detta beroende men jag hatar när det luktar annat än doftljus eller badskum eller rengöringsmedel eller parfym eller nya blommor eller sockerkaka i ugnen. Och det är inte så lätt ska jag säga er.. att få en liten etta att lukta rengöringsmedel och sockerkaka i ugnen varje dag. särskilt inte när man snubblar in med leriga träningsdojjor två gånger om dagen, är för trött för att gå ut med soporna, hänger svettiga träningstoppar på tork i köket (!).
Doftljusen räcker inte till på långa vägar och en parfym för lägenheten måste vara septembers kanske viktigaste investering?!

Men om man bortser från detta så är det mycket som luktar jävligt gott just nu. Livet smakar luktar och känns precis som det ska för tillfället. Nämligen alldeles strålande. Och hur ofta är det egentligen så?
Jag ska berätta för er exakt vad det är som smakar så enastående bra just nu men idag räcker inte tiden till riktigt...
Nu ska jag cykla med Åsa som lite mentalt stöd medan hon kör rullisar. Sen ikväll äre bio och i mellan detta lär jag hinna med att parfymera min stackars bostad.

Jag bju'r på en akrobatisk bild på mina vänner så länge! Alltid något!


Kommentarer
Postat av: Åsa

kanske min nya profilbild? tittar man på denna kan man ju förstå varför jag når en meter högre upp än dig... den ser ju oänlig ut :D haha

2011-08-31 @ 21:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0